Opis forum
Administrator
Witam w tym miejscu możecie wpisywać rzeczy typu czego brakuje jakiego działu itp.
Administrator
a ja proponuje dział MONOPOLOWY
Administrator
Ta i browary po 1 żelaza
Administrator
pitt na prezydenta , pitt na prezydenta ( po przeliczeniu żelaza doszedłem do wniosku że musiał bym pić po 20 szt. dziennie przez 120 lat)
działy moga byc rozne np kto was atakuje , wlansie co jak kogos ktos zaatakuje w sojuszu ? , np jaka flote mamy , co jak rozbudowane mamy , i jak mozna miec Asteroide , co to w ogogle jest:P i pytanie do najwiekszych w tym sojuszu , czy maja carne dziury
?
Administrator
ja mam czarną dziurę w portfelu
( o czarnej dziurze możesz pomyśleć przy 45.000 pkt. ) http://www.si-master.com/pl/ a na tej stronce jest wszystko więc proszę luknąc
pozdro.
Może podzielimy się swoimi doświadczeniami z gry: co budować, może ktoś wie jak rozwijają się inne sojusze, czy najpierw budowa kopalni, czy od razu inwestycja we flotę, kwestia zdobycia astry, itp. Myśl, że zadawanie pytań i odpowiedzi na nie pozwoli słabszym kolegom i nie tylko- na szybszy rozwój a co za tym idzie wyższy status sojuszu.
Administrator
ja jestem za , tylko pytajcie a chętnie odpowiem ( odpowiemy ) , można powiedzieć że już zęby zjadłem na SI